Košík

0

Rybářské potřeby u Habakuka

InfoLinkakaprařina:+420 778 056 222ostatní:+420 774 521 444

BUĎTE STÁLE V OBRAZE

Chcete vědět o všech akcích a novinkách jako první?

NOVĚ V PRODEJI

foto
transport

Aktuální zprávy

foto

Karavan tour Jezero Bled

i

ochrana osobních údajů

1. Provozovatelem internetových stránek a internetového obchodu je fa. Jiří Hrdý, se sídlem Gottliebova 40/I, 337 01 Rokycany, IČ: 10376445. Provozovatel je registrován na Úřadu pro ochranu osobních údajů pod registračním číslem 00046321.

2. Provozovatel se zavazuje chránit jemu svěřené osobní údaje a postupovat v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a změně některých zákonů.

3. Provozovatel nebude bez předchozího svolení uživatele zpracovávat, sdílet, prodávat ani používat jemu svěřené osobní údaje.

4. Uživatel bere na vědomí, že provozovatel je oprávněn zpracovávat, shromažďovat a sledovat osobní údaje jednotlivých uživatelů pro vlastní potřeby, tj. zejména za účelem poskytování služeb, pro marketingové a statistické účely nebo za účelem zkvalitňování služeb.

5. Jaké osobní údaje shromažďujeme

O uživateli shromažďujeme osobní údaje, které lze rozdělit do dvou kategorií:

a. Veřejné osobní údaje (pouze v sekcích Zeptejte se a Vaše foto)
křestní jméno, 1. písmeno příjmení

b. Neveřejné osobní údaje sloužící provozovateli (například pro fakturaci)
křestní jméno a příjmení, fakturační a doručovací adresa, telefon, e-mail, název firmy, IČ a DIČ

6. Jak s osobními údaji nakládáme

a. Veřejné i neveřejné osobní informace jsou automaticky zpracovávány zabezpečeným systémem a uchovávány v bezpečném formátu v databázi provozovatele.

b. Přístup k informacím o uživateli má pouze provozovatel internetových stránek a internetového obchodu fa. Jiří Hrdý.

Velmi nám záleží na tom, abychom se nedopouštěli spamování. Všechny zprávy, které rozesíláme, jsou opatřeny odkazem pro odhlášení. Pokud zprávy od nás nechcete dále dostávat, použijte, prosím, odhlašovací odkazy nebo nám napište emailem na adresu info@uhabakuka.cz

foto foto foto foto

Firma Rybářské potřeby u Habakuka vznikla na jaře roku 2004 v Rokycanech. První prodejnu jsem otevřel v Plzeňské ulici 547 a brzy si našla množství zákazníků. Po náročných stavebních úpravách jsem na jaře roku 2005 otevřel druhou prodejnu v Plzni na Roudné 39. Postupně si k nám nacházeli cestu i rybáři z okresů Domažlice, Tachov a Klatovy. Z těchto důvodů jsem od října 2005 vybudoval další prodejny v těchto městech. Jak již ve zmíněných městech tak i specializovanou muškařskou prodejnu v Plzni na Slovanech.

Rozvoj firmy pokračoval další pobočkou v Plzni, ul. Malická - Kaprařská speciálka u Habakuka. Která je největší Kaprařská speciálkou v České republice. Vše na kapry na 400 metrech čtverečních.

Zatím posledním místem, kde jsem pro vás v roce 2014 otevřel obchod je Beroun, vedle místní organizace rybářského svazu.
Po pěti letech jsem ukončil prodej v Německu a tak budu mít více času přemýšlet nad dalšími věcmi.

Jirka Hrdý

Jiří Hrdý

Gottliebova 40/I
337 01 Rokycany
Česká republika

IČ: 103 76 445

© 2004-2017 Rybářské potřeby U Habakuka
Všechna práva vyhrazena

Všeobecné obchodní podmínky (PDF)
Reklamační řád (PDF)
Podmínky nákupu na splátky (PDF)
Ochrana osobních údajů

Mapa stránek