fb

RYCHLÝ KONTAKT

+420 774 075 222

PŘÍVLAČ, FEEDER,
PLAVANÁ, SUMCAŘINA

+420 778 056 222

KAPRAŘSKÁ SPECIÁLKA

+420 773 938 555

E-SHOP OBJEDNÁVKY
Po-Pá 9-18 h

NÁKUPNÍ KOŠÍK

U Habakuka - největší prodejce rybářských potřeb a Kaprařská speciálka U Habakuka.

/Vše o nákupu/Zásady ochrany osobních údajů

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

1. Provozovatelem internetových stránek a internetového obchodu je fa. Rybářské potřeby U Habakuka s.r.o., se sídlem Krokova 983, 337 01 Rokycany, IČ: 17057426.

2. Provozovatel se zavazuje chránit jemu svěřené osobní údaje a postupovat v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a změně některých zákonů.

3. Provozovatel nebude bez předchozího svolení uživatele zpracovávat, sdílet, prodávat ani používat jemu svěřené osobní údaje.

4. Uživatel bere na vědomí, že provozovatel je oprávněn zpracovávat, shromažďovat a sledovat osobní údaje jednotlivých uživatelů pro vlastní potřeby, tj. zejména za účelem poskytování služeb, pro marketingové a statistické účely nebo za účelem zkvalitňování služeb.

5. Jaké osobní údaje shromažďujeme

O uživateli shromažďujeme osobní údaje, které lze rozdělit do dvou kategorií:

a. Veřejné osobní údaje (pouze v sekcích Zeptejte se a Vaše foto)
křestní jméno, 1. písmeno příjmení

b. Neveřejné osobní údaje sloužící provozovateli (například pro fakturaci)
křestní jméno a příjmení, fakturační a doručovací adresa, telefon, e-mail, název firmy, IČ a DIČ

6. Jak s osobními údaji nakládáme

a. Veřejné i neveřejné osobní informace jsou automaticky zpracovávány zabezpečeným systémem a uchovávány v bezpečném formátu v databázi provozovatele.

b. Přístup k informacím o uživateli má pouze provozovatel internetových stránek a internetového obchodu fa. Rybářské potřeby U Habakuka s.r.o..

Velmi nám záleží na tom, abychom se nedopouštěli spamování. Všechny zprávy, které rozesíláme, jsou opatřeny odkazem pro odhlášení. Pokud zprávy od nás nechcete dále dostávat, použijte, prosím, odhlašovací odkazy nebo nám napište emailem na adresu eshop@uhabakuka.cz

REKLAMACE A KORESPONDENCE

KAPRAŘINA - KAPRAŘSKÁ SPECIÁLKA

Bolevecká 11, 301 00 Plzeň

Tel: 778 056 222

OSTATNÍ

Na Roudné 39, 301 00 Plzeň

Tel: 774 075 222

PROVOZOVATEL

Rybářské potřeby U Habakuka s.r.o.

Krokova 983

33701 Rokycany

Česká republika

IČ: 17057426

martin.hrdy@uhabakuka.cz

PŘIHLÁŠENÍ K ODBĚRU NEWSLETTERŮ

Zadáním Vaší e-mailové adresy a kliknutím na tlačítko Odeslat vyjadřujete svůj souhlas se zasíláním obchodních sdělení na uvedenou e-mailovou adresu a souhlas se zněním dokumentu Zásady ochrany osobních údajů.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

© 2022 Rybářské potřeby U Habakuka