RYCHLÝ KONTAKT

E-SHOP OBJEDNÁVKY

+420 773 938 555

CENTRÁLA PLZEŇ

+420 774 075 222

KAPRAŘSKÁ SPECIÁLKA

+420 778 056 222

NÁKUPNÍ KOŠÍK

U Habakuka - největší prodejce rybářských potřeb.

/Vše o nákupu/Zásady ochrany osobních údajů

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

1. Provozovatelem internetových stránek a internetového obchodu je fa. Jiří Hrdý, se sídlem Gottliebova 40/I, 337 01 Rokycany, IČ: 10376445. Provozovatel je registrován na Úřadu pro ochranu osobních údajů pod registračním číslem 00046321.

2. Provozovatel se zavazuje chránit jemu svěřené osobní údaje a postupovat v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a změně některých zákonů.

3. Provozovatel nebude bez předchozího svolení uživatele zpracovávat, sdílet, prodávat ani používat jemu svěřené osobní údaje.

4. Uživatel bere na vědomí, že provozovatel je oprávněn zpracovávat, shromažďovat a sledovat osobní údaje jednotlivých uživatelů pro vlastní potřeby, tj. zejména za účelem poskytování služeb, pro marketingové a statistické účely nebo za účelem zkvalitňování služeb.

5. Jaké osobní údaje shromažďujeme

O uživateli shromažďujeme osobní údaje, které lze rozdělit do dvou kategorií:

a. Veřejné osobní údaje (pouze v sekcích Zeptejte se a Vaše foto)
křestní jméno, 1. písmeno příjmení

b. Neveřejné osobní údaje sloužící provozovateli (například pro fakturaci)
křestní jméno a příjmení, fakturační a doručovací adresa, telefon, e-mail, název firmy, IČ a DIČ

6. Jak s osobními údaji nakládáme

a. Veřejné i neveřejné osobní informace jsou automaticky zpracovávány zabezpečeným systémem a uchovávány v bezpečném formátu v databázi provozovatele.

b. Přístup k informacím o uživateli má pouze provozovatel internetových stránek a internetového obchodu fa. Jiří Hrdý.

Velmi nám záleží na tom, abychom se nedopouštěli spamování. Všechny zprávy, které rozesíláme, jsou opatřeny odkazem pro odhlášení. Pokud zprávy od nás nechcete dále dostávat, použijte, prosím, odhlašovací odkazy nebo nám napište emailem na adresu info@uhabakuka.cz

PROVOZOVATEL

Jiří Hrdý - RP U Habakuka

Gottliebova 40/I

33701 Střed, Rokycany

Česká republika

IČ: 103 76 445

RYCHLÁ NAVIGACE

Úvod

Přihlášení

Registrace

O nás

Naše prodejny

PŘIHLÁŠENÍ K ODBĚRU NEWSLETTERŮ

Zadáním Vaší e-mailové adresy a kliknutím na tlačítko Odeslat vyjadřujete svůj souhlas se zasíláním obchodních sdělení na uvedenou e-mailovou adresu a souhlas se zněním dokumentu Zásady ochrany osobních údajů.

© 2004 - 2018 Rybářské potřeby U Habakuka